Nóż do filetowania Grand Gourmet 16 cm idealnie nadaje się do usuwania skóry i ości z ryb, umożliwiając także ich precyzyjne porcjowanie, a nawet cięcie na cienkie plasterki. Ostry nóż wykonano z wysokiej jakości kutej stali nierdzewnej, która zapewnia ostrość noża oraz najlepszą jakość. Wyprodukowane według metody Preformance Cut, która dzięki połączeniu tradycyjnego wykuwania ostrza i obróbki przy użyciu najnowszej technologii sprawia, że ostrość noża jest bardzo długotrwała. Uchwyt z Cromarganu® został wyprofilowany, aby dopasować się do każdej dłoni. Całość prezentuje się niezwykle efektownie. Kolekcja Grand Gourmet to wspaniały zbiór noży, które sprawdzą się w każdej kuchni.

Całkowita długość

28,5 cm

Długość ostrza

16 cm

Wykonanie ostrza

Stop stali zawierający molibden, chrom i wanad

Wykonanie uchwytu

Stal nierdzewna Cromargan

Producent

Ostatnio oglądane

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now