Witaj w świecie precyzji i perfekcji japońskiego rzemiosła, gdzie zabierze Cię zestaw noży Satake Cutlery Mfg Daichi, który zawiera nóż Santoku oraz nóż Szefa kuchni. To nie tylko zwykłe narzędzia kuchenne, ale dzieła sztuki, które zostały zaprojektowane z myślą o najbardziej wymagających kucharzach i entuzjastach gotowania. Zanurz się w opisie tego unikalnego zestawu i odkryj, dlaczego jest on wyborem profesjonalistów.
Nowy wymiar japońskiej precyzji
- Profesjonalny japoński nóż Santoku Satake Daichi 18 cm
Ostrze – stal 69 warstwowa rdzeń MVS10Cob
Rękojeść – drewno pakka
Twardość – 60 HRC +/- 1′
Długość całkowita – 31,5 cm
Długość ostrza – 18 cm
Szerokość klingi – 4,5 cm
Grubość klingi – ok. 2,1 mm
Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
Waga – ok. 160 g
- Profesjonalny japoński nóż szefa kuchni Satake Daichi 20 cm
Ostrze – stal 69 warstwowa rdzeń MVS10Cob
Rękojeść – drewno pakka
Twardość – 60 HRC +/- 1
Długość całkowita – 33,5 cm
Długość ostrza – 20 cm
Szerokość klingi – 4,5 cm
Grubość klingi – ok. 2,1 mm
Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
Waga – ok. 170 g